• Античен стадион Пловдив

  Античен стадион Пловдив

 • Пловдив Античен театър

 • гр. Карлово, паметник на Васил Левски

  гр. Карлово, паметник на Васил Левски

 • Асенова крепост - гр. Асеновград

  Асенова крепост - гр. Асеновград

 • Паметник на Иван Вазов - гр. Сопот

  Паметник на Иван Вазов - гр. Сопот

Акценти

Класиране за участие в събора в Копривщица 2015

02.07.2015г.

Класиране за участие в събора в Копривщица 2015На 27 и 28 юни 2015, в НЧ „Съзнание 1873”, с.Брестовица, общ.Родопи, обл.Пловдив, се проведе Регионален преглед за определяне на участниците от област Пловдив в „XI Национален събор на българското народно творчество- КОПРИВЩИЦА 2015”.

Жури в състав:

 • Проф.д-р Тодор Киров – Ръководител Катедра „Музикален фолклор” в Академия за Музикално, Танцово и Изобразително изкуство (АМТИИ), гр.Пловдив.
 • Асистент Стефан Йорданов – хореограф към Катедра
 • ...
30.06.2015г.

По повод предстоящите избори за общински съветници и кметове, като част от разяснителната си кампания, ЦИК ще проведе поредица от срещи с представители на администрацията, ангажирани с организационно-техническата подготовка на изборите, с граждани и медии.

Срещата за област Пловдив е определена за 15 юли 2015 г., сряда,от 10 часа и ще се проведе в зала № 300, ет.3 на Областна администрация – Пловдив. 

Email facebook twitter Google+

Областни комисии и съвети

В Областна администрация Пловдив са създадени комисии и съвети свързани с дейността на администрацията и функциите на областен управител ...

Административни услуги

Областна администрация Пловдив предоставя административни услуги съгласно правомощията на Областен управител.

Област Пловдив. Общини

Пловдивска област е разположена в централната част на Южна България. На територията са обособени 18 общини, 6 висши учебни заведения ...

Достъп до информация

Областна администрация Пловдив предоставя достъп до обществена информация, профил на купувача, обявления, решения, търгове и др.

Тракия икономическа зона

Тракия икономическа зона

„Тракия икономическа зона“ /ТИЗ/ е един от най-мащабните икономически проекти на България. Тя обединява 6-те индустриални зони в района на Пловдив ...

Пловдив - Европейска столица на културата 2019