Държавници и ИПБ търсиха работещи решения за подобряване на пътната безопасност

На 24-ти април, в зала „Аула-доц. Георги Стоилов“ на Техническия университет-филиал Пловдив, се проведе дискусия на тема „Работещи решения за подобряване на пътната безопасност“. Тя беше организирана с подкрепата на областния управител Здравко Димитров от ТУ-филиал Пловдив и Института за пътна безопасност

Повече

Областният управител Здравко Димитров се срещна с водещи журналисти от Република Корея

Областният управител Здравко Димитров се срещна с водещи журналисти от Република Корея. Те идват за втори път в Града под

Повече

Контролирано изпускане на язовир „Кричим“

Предприятие „Язовири и каскади, Язовирен район „Въча“ информира населението от селищата по поречието на р. Въча, че на 26.04.2018 година ще бъде извършено контролирано изпускане на водни обеми от язовир „Кричим“. Водните количества, които ще се изпускат по руслото на река Въча в участъка след язовирната стена, могат да достигнат до 160-180 м3/с.

Повече

Инспекция на Асеновградско шосе

Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на дейностите по рехабилитация на старото трасе на пътя Пловдив-Асеновград, заедно със зам,-областния управител Петър Петров, шефа на Областно пътно управление Петър Попов и представителя на фирма изпълнител ИСА-2000 – Паун Иванов.

Повече

Решения за подобряване на пътната безопасност

Експерти от Института по пътна безопасност, с подкрепата на областния управител на Област Пловдив Здравко Димитров и Техническият университет – София, Филиал Пловдив, организират среща-дискусия на тема „Решения за подобряване на пътната безопасност“. На срещата са поканени представители и на ОДМВР, ДАИ, РИО, Областно пътно управление – Пловдив, фирми превозвачи и експерти от Община Пловдив.

Повече