Областният управител инспектира ремонтните дейности на Асеновграско шосе и отсечката Карлово – Баня

Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на строителните дейности на Асеновградско шосе. До момента линейният график на строителните дейности се изпълнява по график и вероятно ще завърши преди предвидения пусков срок.

Повече

В Асеновград се проведе четвъртата информационна среща за предстоящото европредседателство на България

Четвъртата информационна среща, посветена на подготовката страната ни за предстоящото председателство на Съвета на ЕС, се проведе на 22.11.2017 в залата на общината в Асеновград.

Повече

Областният управител Здравко Димитров получи наградата на „Българската браншова асоциация по пътна безопасност“

Областният управител Здравко Димитров получи наградата на „Българската браншова асоциация по пътна безопасност“ в категория „ Представител на държавната администрация“. Той беше отличен за активната работа по инфраструктурните проекти и инициативи, свързани с пътната безопасност.

Повече

Извънредно заседание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана от „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД, гр. Пловдив

На 22.11.2017 г. в Областна администрация – Пловдив беше проведено извънредно заседание на Асоциация по ВиК на обособената територия, обслужвана

Повече

Фондация „Земята източник на доходи” връчи плакет за 12-годишна подкрепа на Областна администрация – Пловдив

Плакет, в знак на благодарност за 12-годишна подкрепа и сътрудничество  за развитие на предприемачеството и селските райони в България получи от името на Областна администрация – Пловдив зам. областният управител Петър Петров.

Повече