Инспекция на Асеновградско шосе

Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на дейностите по рехабилитация на старото трасе на пътя Пловдив-Асеновград, заедно със зам,-областния управител Петър Петров, шефа на Областно пътно управление Петър Попов и представителя на фирма изпълнител ИСА-2000 – Паун Иванов.

Повече

Решения за подобряване на пътната безопасност

Експерти от Института по пътна безопасност, с подкрепата на областния управител на Област Пловдив Здравко Димитров и Техническият университет – София, Филиал Пловдив, организират среща-дискусия на тема „Решения за подобряване на пътната безопасност“. На срещата са поканени представители и на ОДМВР, ДАИ, РИО, Областно пътно управление – Пловдив, фирми превозвачи и експерти от Община Пловдив.

Повече

Обява за конкурс за длъжността Старши експерт в Отдел „Държавна собственост и регионално развитие“.

На основание чл.10а, ал.2 от ЗДСл, във връзка чл.14, ал.1 и ал.2 от Наредбата за провеждане на конкурсите за държавни служители, Областен управител обявява конкурс за длъжността …

Повече

Пловдив отбеляза Международния ден на авиацията и космонавтиката

Тържествена церемония по отбелязване на Международния ден на авиацията и космонавтиката – 12-ти април, се проведе в 11.00 ч. пред възстановения барелеф на летеца-космонавт Юрий Гагарин“, до колелото на Панаира. Официални гости на събитието бяха зам. областният управител инж. Димитър Керин, Олег Акимкин – аташе на посолството на Русия, Вячеслав Тарасевич – аташе на посолството на Русия, командирът на 68-ма бригада – бригаден генерал Явор Матеев …

Повече

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

Уважаеми жители на област Пловдив, В навечерието на Великия ден – денят на Божието Възкресение, се обръщам към вас, за да ви поздравя! Великденските празници винаги ни вълнуват с посланието за силата на вярата.

Повече