Зам. областният управител Евелина Апостолова поздрави от името на ОУ Здравко Димитров културните и просветни дейци от Община Съединение

С вълнуващо тържество, учители, ученици, културни дейци, творци и жители на община Съединение, отбелязаха най-българския празник – 24 май.

"Зам. областният управител Евелина Апостолова поздрави от името на ОУ Здравко Димитров културните и просветни дейци от Община Съединение"

Поздравителен адрес по случай 24-ти май

Поздравявам Ви по случай 24-ти май – Деня на българската просвета и култура и на славянската писменост.

"Поздравителен адрес по случай 24-ти май"

Здравко Димитров представи новия заместник-областен управител

Здравко Димитров представи новия заместник-областен управител Димитър Керин на екипа на Областна администрация – Пловдив. 43 годишният инженер има сериозен административен опит – три мандата като общински съветник, над 20 годишен административен опит в различни структури в Община Пловдив и седем участия в ръководството и състава на Районни избирателни комисии.

"Здравко Димитров представи новия заместник-областен управител"

Областна администрация подкрепя проект за повишаване качеството на храните

Първото от поредицата събития за обмяна на опит по проект за подпомагане процеса на внедряване на иновации и повишаване качеството на продуктите в цялата хранителна верига, се проведе на 19.05 в Гранд Хотел Пловдив.

"Областна администрация подкрепя проект за повишаване качеството на храните"

Заместник областният управител Евелина Апостолова поздрави художника Вълчан Петров за 70-годишния му юбилей

Навръх 70-годишния си юбилей един от знаковите художници на Пловдив и България – Вълчан Петров зарадва почитателите си с поредна изложба в Градската художествена галерия.

"Заместник областният управител Евелина Апостолова поздрави художника Вълчан Петров за 70-годишния му юбилей"